Overvågning og analyse

Udnyt dine investeringer i udstyr og sundhedsinformationsteknologi og få oplysninger, når og hvor det er nødvendigt


Overvågning og analyse

Selv på hospitaler, der har foretaget betydelige investeringer i sundhedsinformationsteknologi og medicinsk udstyr, er der stadig informationshuller, der kan øge risikoen og reducere driftseffektiviteten. BD har en unik evne til at hjælpe hospitaler med at minimere risikoen og udnytte deres investeringer i sundhedsinformationsteknologi og udstyr. På denne måde får sundhedspersonalet de oplysninger, de skal bruge, når og hvor de har brug for dem.

Vi giver de rigtige oplysninger på det rigtige sted og tidspunkt på to måder:

Integrerede analyseløsninger  

Viden er magt, og i sundhedssystemet er der viden overalt. Derfor tilbyder BD integrerede analyseløsninger, der hjælper med at opfange den uendelige mængde af data, der genereres, og forvandle den til handlingsmulig intelligens.
Lær mere

Infusionsanalyse service  

BD leverer et klart perspektiv via data fra Alaris™ systemet og softwarealarmbeskeder fra Guardrails™ med henblik på løbende vurdering af praksis for patientsikkerhed, overvågning af overholdelse af hospitalets retningslinjer og understøttelse af overensstemmelses- og akkrediteringsindsats.
Lær mere

Med Analytics til Pyxis MedStation™-systemet  

Med Pyxis™ medicindispenseringsdata kan man identificere potentiel uretmæssig anvendelse, optimere lagerfortegnelsen og understøtte lovgivningsmæssige overensstemmelses- og akkrediteringsindsatser.
Lær mere

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport