Respiratorbehandling

Træk vejret nemmere med en bred vifte af respiratorprodukter fra en førende leverandør inden for respiratorbehandling.


Respiratorbehandling

BD samarbejder med vores kunder om at levere målrettede strategier for lungebeskyttelse, der kan hjælpe hospitalerne med at reducere omkostninger, infektioner, forbedre sikkerheden og tilfredsheden hos patienter med kompromitteret åndedrætssystem.

Globalt giver vores brancheførende respiratoriske løsninger beskyttende lungeteknologier på tværs af behandlingsforløbet. Fra hospital til hjemmet hjælper vores omfattende portefølje af ventilationsprodukter, teknologier og diagnostiske løsninger patienter og læger med at fremme og forbedre kvaliteten af pleje og patientresultater.

BD kan samarbejde med dig om at udvikle en strategi til at målrette forbedret pleje af ventilerede patienter og personer med kroniske luftvejssygdomme.

AirLife™ respiratorprodukter  

AirLife respiratoriske produkter sammen med et bredt udvalg af produkter fra vores strategiske partnere giver os mulighed for at tilbyde kunderne en komplet pakke med respiratoriske produkter.
Lær mere

Ventilation  

BD har en lang tradition for innovation af god praksis for respiratorbehandling. Vi styrker lægen med en portefølje af produkter, der kan bidrage til at forbedre patientresultater i hele behandlingsforløbet.
Lær mere

Hjerte/lunge-diagnostik  

BD Respiratory Diagnostics er en mangfoldig organisation med mere end 250 fagfolk fra hele verden og er en dedikeret og engageret virksomhed med fokus på fremstilling af avancerede diagnostiske instrumenter, marketing og støtte.
Lær mere

Søvndiagnostik og -behandling  

Vi giver dig smart instrumentering, som kombinerer funktioner og teknologi til forbedring af patientresultater. Og vores linje af relaterede søvnbehandlingsprodukter bærer dine patienters pleje fra diagnosticering og hele vejen igennem til effektiv behandling.
Lær mere

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Visualiser dataene

Visualiser dataene

Patient omkostninger og risici ved respiratoriske sygdomme

Download oplysninger