Administration af medicinering

Hjælper med at beskytte patientsikkerhed igennem hele plejeforløbet


Administration af medicinering

Begrænsning af udgifter, forbedring af sundhedsplejekoordinering og øget kvalitet af medicinforbrugsprocessen er industrikrav. BD kan hjælpe hospitaler med at tackle disse fokusområder med vores markedsførende Alaris™ infusion, Rowa™ automatiseringsløsninger og Pyxis™ medicinteknologier.

Denne portefølje af produkter, kombineret med vores unikke evne til at integrere data fra vores enheder og overvågningstjenester, gør os til en af de få virksomheder, der kan hjælpe med at beskytte medicintyper på alle behandlingssteder og levere de informationer, som behandlerne har brug for til at beskytte deres patienter bedre og administrere deres dag bedre.

Nogle af de måder, vi bidrager til at ændre medicinadministration på:

Infusion  

Vores infusionsudbud omfatter udstyr, software, interoperabilitet og I.V.-behandling, der er med til at optimere infusioner og samtidig beskytte patienter på tværs af alle plejeområder.
Lær mere

Medicinteknologier  

BD teknologier kombinerer gennemprøvet teknologi med handlemulig intelligens for at undgå medicinfejl, hjælpe med at frigøre lægernes tid, så de kan fokusere på patientpleje, øge forudsigeligheden af medicintilgængelighed og mindske ineffektivitet i medicinforbrugsprocessen - fra apoteket til hospitalssengen.
Lær mere

Integrerede analyseløsninger  

Viden er magt, og i sundhedssystemet er der viden overalt. Derfor tilbyder BD integrerede analyseløsninger, der hjælper med at opfange den uendelige mængde af data, der genereres, og forvandle den til handlingsmulig intelligens.
Lær mere

Forsyningsteknologier  

På hele hospitalet eller i hele hospitalsgruppen giver Pyxis™ forsyningsteknologier et målbart afkast gennem forbedret beregning af patientomkostninger, bedre effektivitet af arbejdsgangen, lovgivningsmæssig overensstemmelse, dataanalyse og forbedret registrering af udgifter.
Lær mere

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Visualiser dataene

Visualiser dataene

Risiko for medicinfejl på et hospital med 300 senge

Lær mere