Ergonomiske instrumenter med ringgreb: Adskillelige

Tag fat om værktøjer med kvaliteter, der skiller sig klart ud

Med Snowden-Pencer™ adskillelige laparoskopiske instrumenter får du glæde af ergonomi, holdbarhed og alsidighed.

Ergonomi
Snowden-Pencer designet med ringgreb fordeler trykket mere jævnt, hvilket medvirker til at reducere risikoen for intraoperativ træthed i hånden og midlertidig nervekompression i en finger. Derudover har vores adskillelige instrumenter brugervenlige knapper med dobbeltsikring, som letter samling og adskillelse, samtidig med at de forhindrer instrumentet i at blive frakoblet utilsigtet.

Holdbarhed
Snowden-Pencer adskillelige laparoskopiske, ergonomiske instrumenter er beregnet til almindelig laparoskopi med evnen til at gribe, dissekere og fastklemme. De udmærker sig ved en let men stærk instrumentindsats i hårdmetal, der sikrer holdbar ydeevne. Skaftet er belagt med et dobbelt lag af Halar-isolering, som reducerer risikoen for revner og defekter i skaftets isolering. Disse instrumenter er beskyttet med et års garanti med fuld service og livstidsgaranti mod fabrikationsfejl. 

Alsidighed
Adskillelige Snowden-Pencer instrumenter kan skilles ad, så de kan ses efter under rengøring og sterilisering for at sikre den optimale sterilitet.

Deres indbyggede skraldemekanismedesign gør det nemt og hurtigt at justere skralden og bruge instrumentet med eller uden skraldefunktion. Derudover giver det ergonomiske ringgreb et præcisions- eller håndfladegreb for optimal fornemmelse.

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Interaktiv præsentation af ergonomisk ringgreb

Interaktiv præsentation af ergonomisk ringgreb Podcast

Vores instrumenter med ringgreb sikrer komfortabel, alsidig og sikker laparoskopi.

Undersøg

Ergonomisk håndteringen - se videoen

Ergonomisk håndteringen - se videoen Play