Kirurgiske instrumenter

I mere end 115 år har V. Mueller™ instrumenter været en førende udvikler, producent og leverandør af kirurgiske instrumenter og tjenester. Vores instrumenter er udviklet i samarbejde med førende kirurger over hele verden. 

Vores tilgang til kvalitet starter med designprocessen og slutter ikke, før produktet er i dine hænder, og du er tilfreds. 

Kvalitet og førsteklasses teknologi er, hvad vores kunder altid har forventet fra V. Mueller og Snowden-Pencer™ kirurgiske instrumenter. Og det er, hvad BD leverer. 

Teknologiintensive produkter og tjenester
BD sælger ikke bare V. Mueller og Snowden-Pencer™ kirurgiske instrumenter. Vi leverer løsninger til operationsstuer og steril behandling med det endelige mål at forbedre dine patienters liv.

Vi tilbyder et komplet udvalg af kirurgiske kvalitetsprodukter og -tjenester til at opfylde dine behov:

Genesis™ steriliseringsbeholdere og -udstyr

Genesis steriliseringsbeholdersystem fra BD er bygget til at sikre holdbar beskyttelse og opretholde steriliteten af dine værdifulde instrumentinvesteringer.

Snowden-Pencer™ laparoskopiske instrumenter

Vores næste generation af Snowden Pencer laparoskopiske instrumenter er designet med forbedringer, der er gennemtestet af kirurger, og resultatet er det ultimative inden for ergonomi, alsidighed og holdbarhed.

Snowden-Pencer™ plastikkirurgiske instrumenter

Snowden-Pencer og V. Mueller instrumenter fra BD omfatter instrumenter til plastikkirurgi, herunder almindelige plastikkirurgiske og endoskopiske instrument

V. Mueller™ åbne instrumenter

V. Mueller åbne instrumenter fra BD tilbyder et omfattende udvalg af produkter på tværs af stort set alle kirurgiske specialer, herunder hjerte/kar, urologi, gynækologi, bariatri, neurologi, ortopædi, ryg, thorax, oftalmologi, ØNH og plastikkirurgi.

Gennemse alle Kirurgiske instrumenter-produkter

Gennemse alle Kirurgiske instrumenter-produkter

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Ressourcebibliotek til kirurgiske instrumenter

Ressourcebibliotek til kirurgiske instrumenter

Vores brede udvalg af ressourcer kan hjælpe dig med at forstå, anvende og optimere vores produkter.

Se hele biblioteket

V. Mueller™ – Definerer kvalitet

V. Mueller – Definerer kvalitet Play