Forsyningsteknologier

BD giver løsninger og indsigt, der kan styre forsyninger på hele hospitalet og grupper af hospitaler. Vores gennemtestede Pyxis™ forsyningsteknologier giver et målbart afkast, samtidig med at de bidrager til at strømline arbejdsgangene og forbedre patientomkostningerne, lette lovgivningsmæssig overensstemmelse, forbedre dataanalyse og øge registrering af udgifter (hvor dette er relevant).

Læs mere om, hvordan Pyxis™ teknologier kan hjælpe hospitalet:

Pyxis™ CathRack systemet

Pyxis™ CathRack systemet fra BD styrer forsyninger, som anvendes på kardiologiske og interventionsradiologiske laboratorier, som f.eks. pacemakere, implanterbare kardioverter-defibrillatorer (ICD), stenter, vaskulære grafter, katetre og guide wires.

Pyxis™ JITrBUD system

Pyxis™ JITrBUD enheden fra BD tilsluttes direkte til eksisterende lagersystemer og grænseflader med MMIS-systemer for at dokumentere dispenserede forsyninger elektronisk.

Pyxis™ ParAssist system

Den håndholdte Pyxis™ ParAssist enhed fra BD indsamler lagerdata på eksterne eller åbne forsyningslagerplaceringer, og disse data integreres derefter med Pyxis™ SupplyCenter lager- og dataadministrationssystemet til virksomheder eller andre Pyxis™ teknologier.

Pyxis™ Remote Manager

Hjælper med at øge patientsikkerheden ved at reducere risikoen for bivirkninger pga. administration af medicin eller implantationsvæv, som er blevet udsat for upassende temperaturer.

Pyxis™ StockStation™ system

Pyxis™ StockStation™ systemet fra BD håndterer omkostnings- og pladsproblemer for lagerlokaler, lagre og kliniske områder.

Pyxis™ SupplyCenter server

Pyxis™ SupplyCenter serveren fra BD indsamler data fra Pyxis™ lagerstyringssystemer på hele virksomheden.

Pyxis SupplyStation™ System

Pyxis SupplyStation™ systemet fra BD giver nem adgang til nødvendige forsyninger på de enkelte sygeplejeafdelinger og på hele dit behandlingssted.

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Spar penge, få bedre arbejdsgange

Opdag, hvordan Pyxis teknologier kan reducere omkostningerne og øge patientpleje.

Ressourcebibliotek til lagerstyring

Ressourcebibliotek til lagerstyring

Vores brede vifte af ressourcer kan hjælpe dig med at forstå , anvende og optimere vores produkter.

Brochurer

Case studies

Videoer

Se hele biblioteket