Perioperative løsninger


Perioperative løsninger

Fra ydeevne i forsyningskæden til overensstemmelse med lovgivningen hjælper Pyxis™ perioperative løsninger dit behandlingssted med at implementere en omfattende tilgang til styring af operationsstuen.

Og ikke bare en hvilken som helst operationsstue - din operationsstue. Baseret på en dyb forståelse for det perioperative miljø tilbyder vores Pyxis™ perioperative løsninger en bred og fleksibel platform af teknologier og tjenester, der er skræddersyet til dine behov, startende med en analyse af din nuværende kliniske, driftsmæssige og økonomiske situation. Det endelige resultat er en række målbare forbedringer, der kan bidrage til at forbedre lægetilfredshed, reducere omkostninger, spare tid og sikre en bedre lovgivningsmæssig overensstemmelse.

F.eks. hjælper Pyxis™ teknologierne med integration af informationssystem til operationsstuer (ORIS) lægerne med at kortlægge, fakturere og genbestille ved tryk på en knap, så oplysninger om forbrug af forsyninger automatisk registreres direkte i patientjournalen. Desuden omdanner vores analyseværktøjer data til brugbare oplysninger, som du kan bruge til at overvåge vigtige indikatorer for ydeevne og identificere måder at reducere omkostningerne og strømline arbejdsgangene på.

Fordele

Optimer operationsstuens ydeevne ved at:

  • Integrere lagerstyring med dit ORIS system for at forbedre arbejdsgangene og administrere indtægtscyklussen
  • Administrere og standardisere plukkelister, præferenceelementer og hovedlager
  • Forbedre beregning af patientomkostninger og registrering af udgifter (hvor dette er relevant)
  • Forenkle overensstemmelse for administration af medicin, væv og implantater
  • Få indsigt i vores analyseværktøjer og servicetilbud

Produkter

Placeholder

Pyxis™ ParAssist

Den håndholdte Pyxis™ ParAssist enhed fra BD indsamler lagerfortegnelsesdata på eksterne eller åbne lagerplaceringer.

Placeholder

Pyxis™ StockStation System

Pyxis™ ProcedureStation systemet fra BD giver hurtig adgang til forsyninger i det perioperative miljø og på operationsstuen.

Placeholder

Pyxis™ JITrBUD System

Pyxis™ JITrBUD enheden fra BD tilsluttes direkte til eksisterende lagersystemer og grænseflader med MMIS-systemer for at dokumentere dispenserede forsyninger elektronisk.

Placeholder

Pyxis™ CathRack

Pyxis™ CathRack systemet fra BD styrer forsyninger, som anvendes på kardiologiske og interventionsradiologiske laboratorier, som f.eks. pacemakere, implanterbare kardioverter-defibrillatorer (ICD), stenter, vaskulære grafter, katetre og guide wires.

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

OP kan kontrolleres

OP kan kontrolleres Play