Lagerstyring

Fra de perioperative områder til sygeplejeafdelingerne hjælper Pyxis™ forsyningsteknologier hospitaler med at forbedre økonomiske resultater, strømline arbejdsgange og lette lovgivningsmæssig overensstemmelse.

Forsyningsomkostninger overgås kun af arbejdsomkostningerne for hospitaler. BD har forpligtet sig til at levere nyskabende teknologi, der hjælper hospitaler med at sænke omkostningerne og forbedre registrering af udgifter (hvor dette er relevant).

Men omkostningerne er blot et aspekt af effektiv lagerstyring. Pyxis™ forsyningsteknologier sparer også tid ved at sikre, at lægerne har de forsyninger, de har brug for, på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Og med touch-teknologien og muligheden for at integrere informationssystemet til operationsstuer kan lægerne reducere den tid, der bruges på manuelt at dokumentere forbrug af forsyninger og dermed skabe mere tid til patientpleje.

Og med data, der genereres fra vores teknologier næsten hvert minut hver dag, leverer vores analyseværktøjer den handlingsmulige intelligens, som sygehusene skal bruge til konstant at overvåge og forbedre deres ydeevne i deres forsyningskæde.

Forsyningsteknologier

På hele hospitalet eller i hele hospitalsgruppen giver Pyxis™ forsyningsteknologier et målbart afkast gennem forbedret beregning af patientomkostninger, bedre effektivitet af arbejdsgangen, lovgivningsmæssig overensstemmelse, dataanalyse og forbedret registrering af udgifter.

Perioperative løsninger

Fra ydeevne i forsyningskæden til overensstemmelse med lovgivningen hjælper Pyxis™ perioperative løsninger dit behandlingssted med at implementere en omfattende tilgang til styring af operationsstuen.

Gennemse alle Lagerstyring-produkter

Gennemse alle Lagerstyring-produkter

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Ressourcebibliotek til lagerstyring

Ressourcebibliotek til lagerstyring

Vores brede vifte af ressourcer kan hjælpe dig med at forstå , anvende og optimere vores produkter.

Brochurer

Case studies

Videoer

Se hele biblioteket