Søvndiagnostik og -behandling

Smart instrumentering kombinerer funktioner og teknologi til forbedring af patientresultater. Og vores linje af relaterede søvnbehandlingsprodukter bærer dine patienters pleje fra diagnosticering og hele vejen igennem til effektiv behandling. 

SomnoStar™ z4 Sleep System

SomnoStar™ z4 Sleep systemet tilbyder omfattende funktioner, som giver en komplet og grundig diagnostisk test. Vores integrerede database giver mulighed for detaljeret sporing og rapportering af patienter gennem hele plejeforløbet.

Helmaske i Advantage serien

Advantage serien af helmasker fra BD har en tredobbelt tætningsring, som er designet til at give lækagebeskyttelse på tre niveauer og til at kunne tilpasses til den enkelte patients ansigt.

Næsemaske i Advantage serien

Næsemasken med en lille formfaktor i Advantage serien fra BD giver dig masser af muligheder.

CPAP udskiftningsfiltre

CPAP systemer (kontinuerligt positivt luftvejstryk), iltkoncentratorer og forstøvere kræver alle luftfiltre for at kunne anvendes sikkert.

IQ næsemaske

IQ næsemasken fra BD har en justerbar tætningsflade, som giver dig en individuel pasform på et øjeblik.

MiniMe™ næsemaske

MiniMe næsemasken fra BD er det noninvasive svar og er unikt designet af top-professionelle i branchen og hyldet af mange læger.

Mojo™ helmaske

Mojo helmasken fra BD er formet, så den følger den menneskelige ansigtsform og bøjer let indad og udad, så man får en komfortabel pasform.

PureSom fikseringsbånd / hagestrop

PureSom fiksering/hagestropper fra BD er lavet med Breathe-O-Prene, et åndbart materiale, som gør, at luften kan strømme, og dine patienter får en kølig og komfortabel maske.

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Ressourcebibliotek til respiratorbehandling

Ressourcebibliotek til respiratorbehandling

Vores forskellige kliniske ressourcer til vigtige områder inden for sundhedssektoren kan hjælpe dig med at lære af bedste praksis, opnå ny viden og anvende nyskabelser.

Se hele biblioteket