Ventilation

BD har en lang tradition for innovation og fremme af respiratorbehandlingen. Med mere end 50 års erfaring med først til markedet teknologier har vores mærker Bird™, Bear®, SensorMedics™ og VIASYS™ Healthcare givet BD en bredde og en ekspertise inden for ventilation, som er enestående i branchen. 

Vi forbinder og styrker lægen med en portefølje af produkter, der kan bidrage til at forbedre patientresultater i hele behandlingsforløbet. 

Ventilationsløsninger til voksne/pædiatriske patienter

Vores respiratorer til voksne og pædiatriske patienter passer til disse aldre, uanset vægt. Knowledge Portal for respiratorbehandling tilbyder analyser og rapportering.

Ventilationsløsninger til neonatale patienter

Vores respiratorer til neonatale patienter leverer skånsom respiratorisk hjælp til neonatale patienter. De griber desuden ind ved respirationsinsufficiens.

Løsninger til post-akut ventilation

Vores post-akutte respiratorer giver dig højtydende ventilationsudstyr til den fortsatte behandling med funktioner, som kan tilpasses for optimal støtte.

Bærbare ventilationsløsninger

Vores bærbare respiratorer følger patienterne uafhængigt og sikrer kritisk ventilation i og på tværs af komplekse miljøer.

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Ressourcebibliotek til respiratorbehandling

Ressourcebibliotek til respiratorbehandling

Vores forskellige kliniske ressourcer til vigtige områder inden for sundhedssektoren kan hjælpe dig med at lære af bedste praksis, opnå ny viden og anvende nyskabelser.

Se hele biblioteket