Hjerte/lunge-diagnostik

BD Respiratory Diagnostics er en mangfoldig organisation med mere end 500 fagfolk fra hele verden og er en dedikeret og engageret virksomhed med fokus på fremstilling af avancerede diagnostiske instrumenter, tilslutninger og støtte.

Vores grænseflader, databehandling og service til fagfolk inden for respiration, idrætsmedicin, forskning og andre medicinske faggrupper støtter et forskelligartet globalt diagnostisk virksomhedsbehov. Komplette produktporteføljer for spirometri/screening, komplet PFT og metaboliske undersøgelser omfatter MicroMedical spirometre, JAEGER™ MasterScreen™ systemetog Oxycon.

Test af lungefunktion

Omfattende sortiment af kliniske spirometre, respiratorisk screeningsudstyr, komplette PFT-systemer, filtre/engangsprodukter og løsninger til tilslutning, sikkerhed og adgang til data til test af spædbørn, børn og voksne.

Metabolismevogne - CPET og ernæring

Hjerte/lunge-stresstest, ernæringsmæssig analyse, konditions- og sportsevalueringer - vores systemer leverer data og præsenterer dem hurtigt.

Rygestop

Enkel og hurtig håndholdt kuliltekontrol, herunder SmokeCheck og MicroCO produkter.

EMR/HIS HL7-implementering

Løsninger til tilslutning, dataadgangsoptimering, forbedrede arbejdsgange og EMR-kommunikation til hospitaler og lægekontorer.

Netværk og databaseunderstøttelset

BDs lungediagnostik og søvndiagnostik giver førsteklasses professionelle tjenester til flere af BDs diagnostiske produkter.

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Ressourcebibliotek til respiratorbehandling

Ressourcebibliotek til respiratorbehandling

Vores forskellige kliniske ressourcer til vigtige områder inden for sundhedssektoren kan hjælpe dig med at lære af bedste praksis, opnå ny viden og anvende nyskabelser.

Se hele biblioteket

Fora og information om respirationsbehandling

Fora og information om respirationsbehandling

Find en omfattende liste over nationale og internationale fora for respirationsbehandling og andre værdifulde oplysninger om respiration.

Læs mere