AirLife™ respiratorprodukter

Forbrugsvarer

Hos BD arbejder vi målrettet på at tilbyde læger den højeste kvalitet inden for forbrugsartikler, der enten fungerer uafhængigt eller sammen med vores udvalg af respiratorer, herunder VELA™ respiratorer.

AirLife™ forbrugsmaterialer og et bredt udvalg af produkter fra vores strategiske partnere giver os mulighed for at tilbyde kunderne en komplet serie af respiratorprodukter.

AirLife™ lukket sugesystem

AirLife™ lukket sugesystem fra BD indeholder Verso™ adapteren, den mest alsidige adapter til sikker adgang og enkel adgang til den ventilerede patients luftveje.

AirLife™ mærket Misty Finity kontinuerlig forstøver

Med BDs Misty Finity-forstøvere tilføjes fordelene ved behandling med kontinuerlig forstøvning med pålidelig, fleksibel og konsistent ydelse.

AirLife™ mærket Misty Max 10™ engangsforstøver

AirLife™ Misty Max 10™ er en økonomisk engangsforstøver, som leverer effektiv behandling til en lang række af patienttyper.

Oxygenengangsmaterialer

Vores portefølje af AirLife™ oxygenengangsmaterialer hjælper dig med at opfylde alle patientens behov i kraft af vores omfattende sortiment af iltbriller, aerosol- og iltmasker, iltslanger og korrugerede slanger samt konnektorer og adaptere.

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Ressourcebibliotek til respiratorbehandling

Ressourcebibliotek til respiratorbehandling

Vores forskellige kliniske ressourcer til vigtige områder inden for sundhedssektoren kan hjælpe dig med at lære af bedste praksis, opnå ny viden og anvende nyskabelser.

Se hele biblioteket

Fora og information om respirationsbehandling

Fora og information om respirationsbehandling

Find en omfattende liste over nationale og internationale fora for respirationsbehandling og andre værdifulde oplysninger om respiration.

Læs mere