Respiratorbehandling

BD fremmer, og styrker læger med innovative respirationsteknologier og -tjenester med henblik på at forbedre sikkerheden og reducere udgifterne til pleje. Vores brancheførende respiratoriske løsninger giver beskyttende lungeteknologier, som leverer positive patientresultater.

Vores klinisk afprøvede produkter - inkl. AirLife™ teknologier, MasterScreen™, Vmax™ systemet, JAEGER™, 3100A/B HFOV, Infant Flow™ SiPAP og LTV respiratorerne hjælper dig med at forbedre sikkerheden og reducere omkostningerne.

AirLife™ respiratorprodukter

AirLife respiratoriske produkter sammen med et bredt udvalg af produkter fra vores strategiske partnere giver os mulighed for at tilbyde kunderne en komplet pakke med respiratoriske produkter.

Hjerte/lunge-diagnostik

BD Respiratory Diagnostics er en mangfoldig organisation med mere end 250 fagfolk fra hele verden og er en dedikeret og engageret virksomhed med fokus på fremstilling af avancerede diagnostiske instrumenter, marketing og støtte.

Ventilation

BD har en lang tradition for innovation af god praksis for respiratorbehandling. Vi styrker lægen med en portefølje af produkter, der kan bidrage til at forbedre patientresultater i hele behandlingsforløbet.

Søvndiagnostik og -behandling

Vi giver dig smart instrumentering, som kombinerer funktioner og teknologi til forbedring af patientresultater. Og vores linje af relaterede søvnbehandlingsprodukter bærer dine patienters pleje fra diagnosticering og hele vejen igennem til effektiv behandling.

Gennemse alle Respiratorbehandling-produkter

Gennemse alle Respiratorbehandling-produkter

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Ressourcebibliotek til respiratorbehandling

Ressourcebibliotek til respiratorbehandling

Vores forskellige kliniske ressourcer til vigtige områder inden for sundhedssektoren kan hjælpe dig med at lære af bedste praksis, opnå ny viden og anvende nyskabelser.

Se hele biblioteket

Fora og information om respirationsbehandling

Fora og information om respirationsbehandling

Find en omfattende liste over nationale og internationale fora for respirationsbehandling og andre værdifulde oplysninger om respiration.

Læs mere