Administration af medicinering

Med de tusindvis af lægemidler, der bevæger sig gennem dit hospital og til dine patienter hver dag, er det en kompliceret proces at administrere medicinen, og medicinfejl og ineffektivitet er desværre uundgåelige.

BD har forpligtet sig til at bryde den negative cyklus af medicinfejl og forenkle medicinadministration for at bringe sikkerhed og praksis sammen og gøre dem målbare. Med gennemtestede teknologier, herunder automatisk medicinopbevaring, medicindispensering og kontrol på behandlingsstedet, kan vi hjælpe dig med at reducere omkostningerne, forbedre patientsikkerheden i hele behandlingsforløbet og bidrage til at sikre, at lægerne kan levere den rigtige pleje til deres patienter på det rigtige tidspunkt.

Medicinteknologier

BD teknologier kombinerer gennemprøvet teknologi med handlemulig intelligens for at undgå medicinfejl, hjælpe med at frigøre lægernes tid, så de kan fokusere på patientpleje, øge forudsigeligheden af medicintilgængelighed og mindske ineffektivitet i medicinforbrugsprocessen - fra apoteket til hospitalssengen.

Teknologier til apoteker med detailsalg

BDs Rowa™ teknologier strømliner opbevaring og lagerflow på apoteker med detailsalg og hjælper apotekere med at spare tid til konsultation og medicinsk pleje, giver plads til at udvide salgsområdet og optimerer organiseringen og processerne for at opnå en bedre effektivitet.

Gennemse alle Administration af medicinering-produkter

Gennemse alle Administration af medicinering-produkter

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Ressourcebibliotek til administration af medicin

Ressourcebibliotek til administration af medicin

Vores brede udvalg af ressourcer kan hjælpe dig med at forstå, anvende og optimere vores produkter.

 

Se hele biblioteket