I.V.-behandling

Når det kommer til I.V.-sikkerhed, har du brug for pålidelige produkter, der kan hjælpe med at beskytte dig, lægerne og patienterne mod plejerelaterede infektioner. Vores omfattende sortiment af I.V.-sæt og tilbehør kan hjælpe med at beskytte dig mod de omkostninger og skader, der forårsages af plejerelaterede infektioner.

Klinisk dokumenteret konnektorteknologi
Katetre fungerer som en vital livline for patienter. Disse patenterede teknologier kan bidrage til at reducere forekomsten af kateterrelateret septikæmi (CRBSI) og okklusioner, når de bruges i forbindelse med interventioner efter klinisk praksis. Når du vælger produkter til beskyttelse af patienterne, er det en god ide at se på de opnåede og varige resultater. 

Bredt sortiment til alle kliniske behov
Vores prisbelønnede SmartSite™ nålefri ventil kan forbedre sikkerheden for kliniker og patient ved at forebygge nålestikskader. Vores teknologi hjælper med at standardisere adgang til Y-injektionsporte for administrationssæt, tyngdesæt, sekundære sæt og forlængersæt og hjælper på den måde med at styrke bedste aseptiske praksis og andre praksisser.SmartSite nålefri ventil fungerer også sammen med Texium™ lukket han-luer og danner et sikkert, lukket system, der kan beskytte dig mod eksponering for farlig medicin.

Dedikerede engangsartikler

Vores produkter tilbyder dig et omfattende udvalg af dedikerede engangsartikler af højeste kvalitet til alle kliniske behov og miljøer.

Nålefri systemer og konnektorer

Et omfattende udvalg af engangsartikler til specialistmedicin og -behandling. I.V.-infusionssæt, sprøjteforlængersæt og sprøjter kan alle bruges sammen med vores nålefri systemer, så der opnås yderligere sikkerhedsniveauer/-funktioner.

Ikke-dedikerede I.V-sæt og tilbehør

Foruden det imponerende udvalg af sæt dedikerede til pumper under Alaris™-mærket, tilbyder BD en lang række ikke-dedikerede infusionssæt og et bredt udvalg af tilbehør til næsten enhver tænkelig situation inden for infusionsbehandling.

Onlinekatalog

Se vores forbedrede onlinekatalog, hvor du kan finde de nyeste oplysninger om alle vores I.V.-produkter.

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Onlinekatalog

Onlinekatalog

Se vores forbedrede onlinekatalog, hvor du kan finde de nyeste oplysninger om alle vores I.V.-produkter.

Se katalog

Ressourcebibliotek til infusion

Ressourcebibliotek til infusion

Vores brede udvalg af ressourcer kan hjælpe dig med at forstå, anvende og optimere vores produkter.

Brugsanvisning

Hvidbøger

Se hele biblioteket