Infusionsudstyr

Standardiser infusionsudstyret for at beskytte patientplejen

Infusionsudstyr fra BD arbejder uafhængigt og sammen for at levere præcise infusioner og samtidig beskytte hver patient. Vores infusionsudstyr og -systemer hjælper dig med at strømline arbejdsgangene og administrere infusionsdata på tværs af alle plejeområder.

Alaris™ Plus-platform med Guardrails™ sikkerhedssoftware

Alaris Plus-platformen omfatter enestående funktioner, som giver betydelige fordele i forbindelse med lægemiddelbehandling ved sengen

Anæstesi og PCA

Med den øgede mængde af regler, fortsat personalemangel og stigende omkostninger er trykket stort. Derfor rettes fokus mod at finde nye måder at forbedre sikkerheden, effektiviteten og kvaliteten i patientbehandlingen på - og samtidig reducere omkostningerne. Nye, innovative løsninger kan være det positive modsvar til denne udfordrende virkelighed for anæstesi og PCA.

Intensivpleje af voksne patienter

Vores udvalg af sprøjtepumper giver præcisionsinfusion med omfattende funktioner, der giver betydelige fordele ved sengen.

Neonatal ernæring

Nyfødte kan påvirkes af en lang række tilstande, som kræver specialistbehandling, samtidig med at de får dækket deres ernæringsmæssige behov med sondeernæring. For fuldstændig tillid - BD er med dig hele vejen.

Onkologi

Giv sikkerheden højeste prioritet med vores lukkede system, som hjælper med at beskytte dig mod eksponering for farlig medicin.

Medicinsk afdeling

Infusionsudstyr i høj kvalitet og med stor volumen, der kan hjælpe dig med at sikkert at yde lægemiddelbehandling, blodtransfusion og sondeernæring.

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport

Onlinekatalog

Onlinekatalog

Se vores forbedrede onlinekatalog, hvor du kan finde de nyeste oplysninger om alle vores I.V.-produkter.

Se katalog

Ressourcebibliotek til infusion

Ressourcebibliotek til infusion

Vores brede udvalg af ressourcer kan hjælpe dig med at forstå, anvende og optimere vores produkter.

Brugsanvisning

Hvidbøger

Se hele biblioteket

Teknisk dokumentation fra Alaris™

Teknisk dokumentation fra Alaris

En bred vifte af tekniske dokumenter er tilgængelige som hjælp til at bruge dit BD infusionsprodukt. 

Se ressourcer