Vital Signs

Vital Signs™


Vælg økonomiske kliniske forbrugsmaterialer og produkter af høj kvalitet

Støt vitale behov

Anæstesilevering

Anæstesilevering


Vores anæstesileveringsenheder omfatter innovative luftvejsenheder, generelle anæstesiforbrugsmaterialer, perioperative patientovervågningsenheder og temperaturløsninger.

Patientovervågning

Patientovervågning


Vores patientovervågningsprodukter og -tilbehør understøtter adskillige fabrikater inden for intensivpleje og akutbehandling, fødsler, neonatal intensivpleje og perioperativ patientovervågning. 

Arterielle blodgassystemer

Arterielle blodgassystemer


Vores arterielle blodgassystemer hjælper med at bevare prøveintegriteten takket være en ultratynd tildækket nål, der minimerer patienttraumer, utilsigtede stik og blodstænk.

Om Vital Signs


Vores Vital Signs-produkter til anæstesilevering, patientovervågning og arteriel blodgas består af mere end 5.000 innovative elementer, der hjælper med at forbedre patientsikkerheden og reducere de samlede plejeomkostninger.

Vores nyskabelser omfatter et af de første ikke-ledende anæstesivejrtrækningskredsløb, et af de første LED-laryngoskophåndtag og knivsystemer samt et af de første vejrtrækningskredsløb med ét rør og dobbelt lumen.

Anæstesilevering

enFlow™-væskeopvarmningssystem

enFlow-væskeopvarmningssystem


enFlow-systemet opvarmer blod, blodprodukter og I.V.-opløsninger automatisk og hurtigt, så du kan levere den rette temperatur på det rette sted og tidspunkt. Systemet opvarmer væsker præcist, fleksibelt og hurtigt, og hjælper med at forhindre hypotermi og forbedre kvaliteten af plejen.

Lær mere