Pyxis

Pyxis™


Vælg medicinadministration i hele virksomheden til komplekse udfordringer

Medicinadministration

"Vi reducerede ekspeditionstiden fra 2,5 timer til 16 minutter takket være Pyxis-produkterne."

- Michael Borgmann, apoteksteknologispecialist, Avera McKennan Hospital & University Health Center

Lagerstyring

Lagerstyring


Vores lagerstyringsløsninger hjælper dig med at reducere omkostninger, strømline arbejdsgange og understøtte overensstemmelse gennem konstant lagerstyring og nem adgang til forsyninger.

Forsyningsteknologier

Medicinadministration

Medicinadministration


Vores medicinadministrationsløsninger tilbyder innovative teknologier til dispensering og infusion på behandlingsstedet, der forenkler administrationen, reducerer omkostninger og forbedrer sikkerheden.

Lær mere

Integreret platform

Integreret platform


Vores platform henter data fra vores teknologier i en central database, der integrerer medicinsk udstyr og HIT-systemer til forbedring af medicinsk sikkerhed.

I.V.-sammensætningens arbejdsgang

I.V.-sammensætningens arbejdsgang


Vores løsninger hjælper med at standardisere arbejdsgangen i det centrale I.V.-apoteksrum, så fejl i I.V.-sammensætningen reduceres, og apotekspersonalet får mere tid til andre opgaver. De hjælper også med at minimere spild.

Om Pyxis


Vores Pyxis-systemer leverer omfattende medicinadministration og lagerstyring på hele hospitalet og i alle hospitalsgrupper. De kan forbedre medicinsikkerheden og patientplejen ved at strømline arbejdsgange, forbedre økonomiske resultater og lette lovgivningsmæssig overensstemmelse.

Få mere at vide om Pyxis-produkter