JAEGER<sup>®</sup>

JAEGER™


JAEGER er et verdenskendt mærke inden for Respiratory Diagnostics-segmentet og står for innovative test inden for spirometri, kropspletysmografi, SB-diffusionsmåling, provokation og hjerte-lungeprovokation.

Mere end 60 års erfaring i udvikling af hjerte-lungediagnostik

Innovation og kvalitet - Fremstillet i Tyskland

Om JAEGER


Virksomheden JAEGER blev grundlagt i 1954 af Erich Jaeger i Würzburg, Tyskland. Med hensigten om at fremme en markant teknologisk udvikling, især inden for databehandling, blev han berømt som pioner inden for moderne lungefunktionsdiagnose blandt speciallæger.

Takket være hans engagement betragtes kropspletysmografi, som var ukendt på det tidspunkt, i dag som en af de vigtigste lungefunktionsmålinger over hele verden.

I dag er JAEGER en del af virksomheden BD, som udbreder de samme grundlæggende principper, der inspirerede Erich Jaeger i 1950'erne. BD-afdelingen Respiratory Diagnostics (RDx) driver virksomhed i mere end 120 lande og har stadig sit hovedkvarter i Würzburg, Tyskland, samt i USA. Det er en organisation med over 60 års erfaring i at levere innovative, robuste løsninger inden for test af lungefunktion.

Få mere at vide om JAEGER produkter

Relaterede links


Test af lungefunktion

Test af lungefunktion

Omfattende sortiment af spirometre, komplette PFT-systemer og filtre/engangsprodukter til test af spædbørn, børn og voksne.

Metabolismevogne – CPET og ernæring

Metabolismevogne – CPET og ernæring

Hjerte/lunge-belastningstest, ernæringsmæssig vurdering, konditions- og sportsevaluering – mobile eller stationære systemer.

Søvndiagnostik og -behandling

Søvndiagnostik og -behandling

SomnoStar z4-søvnsystemet og QDC-Pro anvender cRIP med flow-volumenloopteknologi til omfattende søvndiagnostik.