Vores virksomhed

Om BD

Hos BD har vi en fælles vision om at forbedre sikkerheden og reducere udgifterne i sundhedsvæsenet i de kommende generationer. Vores 16.650 medarbejdere på verdensplan er passioneret omkring sundhed og hjælper dem, der leverer det - fra apoteket til afdelingen og fra operationsstuen til sengepladsen.

Vores klinisk afprøvede produktudvalg omfatter Alaris™ I.V.-pumper, Pyxis™ automatiske dispenserings- og patientidentifikationssystemer, Rowa™ automatiseringsløsninger, AirLife™ og serien af LTV respiratorer og respiratorprodukter, V. Mueller™ og Snowden-Pencer™ kirurgiske instrumenter, Achieve™, Temno™ og Jamshidi™ samt PleurX™ drænagesystemet.

For at gøre patientbehandlingen bedre på verdensplan samarbejder vi med vores kunder for at hjælpe dem med at forbedre administration af medicin, reducere omkostningerne i undersøgelses- og behandlingsområderne, mindske risikoen for infektion, udvikle behandlingen af respiratorpatienter og omdanne den uendelige mængde af data, der genereres i sundhedsvæsenet, til brugbare oplysninger.


Intelligens der kan bruges
Udnytter investeringer i medicinsk udstyr og sundhedsinformationsteknologi (HIT) med tilslutningsmuligheder og integreret analyse.

Forebyggelse af infektioner
Giver klinikere en systematisk tilgang til at identificere og hjælpe med at forebygge infektioner.

Administration af medicinering
Beskytter infusions- og medicindoseringsformer på alle større behandlingssteder.

Løsninger til undersøgelses- og behandlingsmiljøet
Hjæper med at forbedre rentabiliteten og fremme den kliniske og driftsmæssige effektivitet inden for højrisikoområdet.

Respirationsbehandling
Bidrager til forbedring af resultaterne for patienter med målrettede lungebeskyttende strategier.

Anmod om flere oplysninger

Få hjælp

Produktsupport